Greutate produs
Destinat pentru
Lungime
Tip montare
Compatibilitate aparat fitness
Dimensiune produs dupa asamblare
Utilizare
Greutate maxima suportata
Pentru
Tipul de material
Model
Inaltime maxima utilizator
Utilizat pentru
Zona corporala
Nivel pregatire
Sport
Greutate maxima a utilizatorului
Categoria de utilizare
Tip produs
Marca
Marime
Culoare
Pret
-
×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
79,00 lei
Un maner simplu inSPORTline A451 de prindere cu o singura mana, anti-alunecare, durabilitate mare, longevitate, potrivite pentru toate aparatele multifunctionale si bancile cu role.
59,00 lei
Un maner simplu inSPORTline A450 de prindere cu o singura mana, durabilitate mare, longevitate, potrivite pentru toate aparatele multifunctionale si a bancilor cu role.
59,00 lei 69,00 lei
PRP-14%
HMS UW03 este un maner simplu de prindere cu o singura mana, cu maner de otel texturat, cu o constructie durabila, potrivit pentru toate aparatele multifunctionale.
169,00 lei
Accesoriu de antrenament, mai multe optiuni de prindere, maner anti-alunecare, durabilitate excelenta, durata lunga de viata, potrivit pentru toate echipamentele de antrenament cu scripete superioare.
179,00 lei 199,00 lei
PRP-10%
Maner helcometru pentru aparatele multifunctionale cu posibilitate de folosire fie cu scripetele superior cat si cu cel inferior. Acest maner este perfect pentru antrenarea muschilor spatelui.
189,00 lei 219,00 lei
PRP-14%
Maner helcometru pentru aparatele multifunctionale cu posibilitate de folosire fie cu scripetele superior cat si cu cel inferior. Acest maner este perfect pentru antrenarea muschilor spatelui.
199,00 lei
Accesoriu pentru antrenarea musculaturii spatelui, muschilor biceps/triceps, centru rotativ pentru o miscare lina in directia corecta.
149,00 lei
Un adaptor ,prindere cu ambele maini,mainere cu cauciuc,durabilitate mare,potrivit pentru toate aparatele multifunctionale cu scripete inferior.

Meniu

Favorite

Creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare